interieur

Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten realiseren wij al uw ramen, deuren, schuifdeuren en vouwschuiframen. Qua materiaalkeuze kunt u opteren voor diverse aluminium- of staalprofielen, al dan niet thermisch onderbroken in functie van de toepassing en uw stijlkeuze. Voorts is de keuze van beglazingen bij ons vrijwel onbeperkt.

In aluminium realiseren wij het meeste buitenschrijnwerk met profielen van Reynaers. Deze profielen zijn uitermate sterk, duurzaam, krachtig isolerend en onderhoudsvriendelijk. Bovendien voldoen zij aan alle eisen volgens de nieuwste normeringen qua isolatiewaarde, stabiliteit en inbraakwerendheid.

In staal opteren we vaak voor de profielreeksen van Jansen. Deze zijn uitermate sterk, vormvast, inbraakwerend, al dan niet thermisch, en eveneens onderhoudsvriendelijk en corosiebestendig waarneer ze gemoffeld worden. Bovendien zijn we bij de enkelingen in België die gehomologeerd zijn om brandwerende ramen en deuren in staal te vervaardigen en plaatsen. Daarbuiten ontwikkelden wij ook eigen profielen om structureel verlijmde beglazing te plaatsen. Enkele typische kenmerken hiervan zijn zeer sterk, zeer slank en natuurlijk zeer exclusief. Voorts worden in onze ateliers ook stalen industriedeuren geproduceerd.

Natuurlijk kan u voor uw buitenschrijnwerk in aluminium en staal steeds uit een zeer breed gamma van gemoffelde kleuren en structuren kiezen.

referentie ramen & deuren